FINOD FORUM

Suomen organisaatiodynamiikka FINOD ry. järjestää seminaarin

Pienet piirit, suuri luottamus

– korruption monet kasvot

2.12.2017 lauantaina klo 10.00 -15.00 Tieteiden talolla, Kirkkokatu 6, Helsinki

Suomen organisaatiodynamiikka FINOD ry:llä on pitkä perinne ajankohtaisten aiheiden ja ilmiöiden nostamisesta yhteisen tutkimisen ja kuuntelemisen kohteeksi.

Aikamme on kompleksinen, täynnä monimutkaisia kysymyksiä ja hetkessä ilmaantuvia valintojen ja ratkaisun paikkoja. Elämme lokaalissa ja globaalissa maailmassa, joka lepää muutoksessa. Ihmisinä meillä on vastuu omista valinnoistamme, jotka ovat yksityisiä, mutta vaikutuksiltaan yhteisöllisiä.

Kun seuraa uutisia ja ajankohtaisohjelmia, korruptioon liittyvät kysymykset näyttävät olevan jatkuvasti esillä niin organisaatioiden toiminnassa kuin yhteiskunnallisestikin. Arvot ohjaavat eettisiä valintojamme toimiessamme ja eläessä elämäämme niin yksityisissä kuin julkisissakin verkostoissa. Olemme osa suurta systeemiä, osallisia. Tietoisuus ilmiöstä ja sille altistumisesta voi auttaa meitä tekemään valintoja, jotka kannattelevat hyvää ja arvokasta elämää.

Itsenäisen Suomen 100- vuotisjuhlavuonna yhdistyksemme haluaa tarjota mahdollisuuden korruption tarkasteluun sekä yksilö- ryhmä- että yhteiskunnallisdynaamisena ilmiönä.

Pääpuhujina seminaarissamme ovat PhD, johtaja Mannie Sher Tavistock Insituutista, VTT Professor of Practice Jukka Pekkarinen Jyväskylän yliopistosta. Kommenttipuheenvuoron esittää HT, dosentti, tutkimus- ja kehitysjohtaja Kaija Majoinen Suomen kuntaliitto ry:stä.

Lue lisää (PDF)

Ilmoittautumislomake

Olen Organisaatiodynamiikka FINOD ry:n jäsen

LASKUTUSOSOITE (jos eri kuin kotiosoite)