FINOD ry:n Kokemuksia Leicester-konferenssista -tapahtuma 24.10.

Tervetuloa FINOD ry:n Kokemuksia Leicester-konferenssista 2018 pop up -tapahtumaan 24.10. klo 17.30 alkaen!

Mitä annettavaa Group Relation -työllä on konsulteille? Yli kolmessakymmenessä maassa toimivalla Group Relation -liikkeellä on erityinen asemansa organisaatio- ja ryhmädynamiikan tutkimuksessa. Leicester Conference on Tavistock-instituutin kannattelema ikonisen aseman saanut kahden viikon kokemuksellisen oppimisen kansainvälinen areena. Suomesta mukana vuoden 2018 konferenssissa oli kuusi osallistujaa. Kaiken kaikkiaan osallistujia oli yli kuusikymmentä.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan Group Relation -konferenssin kokemuksista, konferenssista oppimisympäristönä ja sen käytännön sovelluksista. Keskustelu käynnistyy 24.10. klo 18 – virvokkeita ja pientä purtavaa tarjolla klo 17.30 alkaen. Tapahtumapaikka keskustassa, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Tilaisuus on tarkoitettu FINOD ry:n jäsenille sekä teemasta kiinnostuneille työnohjaajille ja konsulteille. Jäsenille tilaisuudet ovat maksuttomia. Ei -jäsenille maksu on 20 euroa. Etukäteen FINOD:in tilille maksettu osallistumismaksu toimii pääsylippuna tilaisuuteen. Ilmoittautuminen sekä tiedot mahdollisista allergioista, ruokarajoitteista tai erikoisruokavalioista osoitteeseen johanna.karatmaa@gmail.com 10.10. mennessä.