Suhteet ja suhteissa oleminen – hevosavusteinen teeman tutkiminen la 24.8. Loviisassa

Loading...
Ladataan Tapahtumat

Tutkimme havosavusteisuuden avulla suhteita ja suhteessa olemista. Hevoset ovat lauma- ja pakoeläiminä erityisen herkkiä vuorovaikutuksen nyansseille, tunneviestinnälle ja sanattomalle yhteydelle. Ne tarjoavat kiinnostavan mahdollisuuden havainnoida suhteeseen virittymistä ja vuorovaikutuksen dynamiikkaa. Päivän fasilitoi Henriika Maikku. Henriika FM on psykoterapeutti ja työnohjaaja. Hevosavusteisuutta hän on opiskellut Denverin Yliopiston hevosavusteisen työn jatkokoulutusohjelmasssa.

Päivä ei vaadi aiempaa hevoskokemusta. Hevospelko ei haittaa lainkaan.  Kukin osallistuja voi osallistua näihin osuuksiin oman mukavuusalueensa sallimissa rajoissa, myös tarkkaillessa oppii runsaasti. Hevosten lisäksi JUURAssa asuu kissoja ja koiria. Jos sinulla on allergiaa, ota tämä huomioon. Lisätietoja JUURAsta: /www.juura.fi

Tapahtumaan osallistuminen maksaa Finodin jäsenille 50 euroa ja ei-jäsenille  90 euroa. Tapahtumaan mahtuu enintään 16 osallistujaa, joten kiinnostuneiden kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pikaisesti.

Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä omaa autoa, sillä menemme sinne kimppakyydeillä. Laitamme myöhemmin kyselyn autokyytiä tarjoaville ja autokyytiä tarvitseville. Aamulla kannattaa syödä tuhti aamupala ja ottaa eväät mukaan: paikan päällä ei ole tarjolla lounasta. Halukkailla on kuitenkin mahdollisuus syödä paluumatkalla Loviisassa omakustanteinen lounas, mikäli kyytiä tarjoavien ja tarvitsevien aikataulut ja toiveet rytmittyvät hyvin yhteen. Lämpimästi tervetuloa!

Sitova ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta viimeistään 5.8. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceux-irr12nIZ43VuLhPovkj27Jp8NjlYaUTaIi-VvScmXpA/viewform

Go to Top